Hypocrisy


this metal matinee is powered by Eindhoven Metal Meeting


+ Hate + Essence


Dikke metal matinee om je oren!

Dit Zweedse death metal pantservoertuig rolt vandaag de Effenaar binnen, en neemt ook nog eens twee supports van de bovenste plank mee!

Beluister de tophits van Hypocrisy maar en het moge duidelijk zijn waar deze band de mosterd haalt; De levendige death metal scene in Florida. Wat onder meer het bestaan van Deicide en Malevolent Creation teweeg bracht, was genoeg aanleiding om in diezelfde jaren ‘90 aan de andere kant van de oceaan het Europese metalmonster Hypocrisy -toen nog Seditious- op te richten. Later ging de band meer experimenteren en gebruikte meer melodie dan voorheen. De band is inmiddels bezig met de puntjes op de 'I' voor het nieuwe studio album genaamd 'End Of Disclosure', dat eind maart klaar moet zijn. Zo rond de Effenaar show dus! Reken maar op een dikke regen van nieuw werk!

Al in februari verschijnt 'Solarflesh' van de Poolse band Hate en de tweede cd van het Deense Essence verschijnt begin maart via Noiseart Records die men in de Abyss Studio van peter Tägtgren heeft opgenomen. Juist, dat is de zanger en gitarist van Hypocrisy! Zo is de metalcirkel keihard rond vanavond met een line up die Eindhoven Metal Meeting waardig is!  

Meet & Greet
Wil je de mannen van Hypocrisy een handje schudden of een handtekening op je Hypocrisy album? Kom dan op tijd, want het eerste half uur na opening van de zaal is er een meet & greet met de mannen bij de merchandise tafel.

Tijdschema:
16:00 -  Meet and Greet
16:30 - 17:00 Essence (DK)
17:15 - 18:00 Hate (PL)
18:30 -  20:00 Hypocrisy (SWE)

Afterparty in de Rambler
Metal Matinee en een extra dagje vrij morgen: dat vraagt om een afterparty. Daarom gooit De Rambler zijn deuren open voor een officiele afterparty! Je kunt De rambler vinden op Stationsplein 12, tegenover... juist, het station.