ST8MENT Presents Fusion 2.0


line up: B-FRONT + CODE BLACK + TITAN + PERRY'D + MC DV8


ST8MENT staat in het teken van een avond gevuld met keiharde beats van de nieuwe generatie Hardstyle!

Zaterdag 2 maart gaat de boeken in als de avond waarop ST8MENT het welbekende Fusion label presenteert in een dikke 2.0 versie. Geen oudgedienden, maar nieuwe aanwas van het Brabantse hardstyle label betrekken op 2 maart de Effenaar in Eindhoven. Na een knallend 2012 waarin ST8MENT het bestaan vierde over drie edities zal het feest ook in 2013 meerdere malen in het poppodium plaats vinden. B-Front en Code Black zullen op deze eerste editie in 2013 de line up aanvoeren met DV8 als ceremoniemeester.

Line-up
Bob van der Palen, beter bekend als B-Front. Met een verpletterende set op Qlimax nog vers in het geheugen maakt B-Front zich klaar voor een heel hard 2013 wat zijn definitieve doorbraakjaar zal gaan worden. De Brabantse raw hardstyle koning heeft in de afgelopen maanden diverse klappers afgeleverd met onder andere Crypsis en de Frequencerz, een kleine indicatie van hetgeen je kan verwachten tijdens ST8MENT Fusion 2.0.

Van talent tot gevestigde naam in minder dan een jaar, Code Black, de Australische producer van mega hits als 'Can’t Hold Me Back' en 'Brighter Day'. Met een verfrissende mix van vocalen en melodieën brengt hij zijn sfeervolle hardstyle sound naar een ongekend niveau binnen het Fusion label. Niemand zal gek opkijken als Code Black zich als hoofdrolspeler van 2013 zal kronen.

Titan is onder de vleugels van Fusion in het afgelopen jaar uitgegroeid tot frisse aanwinst van de raw hardstyle scene. 'The Hour of the Night' is gemaakt uit de perfecte ingrediënten om een avond mee af te sluiten. Een rol die Titan zonder enige moeite vervuld en het laatste stukje energie naar zich toe zuigt.

De line up wordt compleet gemaakt door het regionale talent Perry’D en de vocale begeleiding wordt ingevuld door niemand minder dan MC DV8

Volg ST8MENT!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT via Facebook en Twitter, te bereiken via facebook en twitter.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wilt blijven van ST8MENT op zaterdag 2 maart, kan terecht op de officiële website http://www.st8ment.nl/.