Heibel! De Polonaise Editie met Thunderdommel, Oooh Shit, Kattekwaad e.v.a.


The Blafbuddies (Thunderdommel), Chafu n Goma (Oooh Shit), Ramb (Kattekwaad), The Longmen (DR’OP) Siem (Design Academy), Johnny Digital (Hoogste Tijd)


Official Winterclash Afterparty


We hebben een zachte G maar ook een harde Heibel!

Alaaf! Bende gij al deurgezakt? Hedde er al een indrinkpolonaise opzitten? Of bende de carnavalskrakers al weer vies beu? Carrrrrnaval, het feest der gezelligheid, gekheid, bezopenheid en hoempapa. Wij van Heibel! maken het  feestje nóg een stukje leuker, want tijdens De Polonaise Editie vervangen we de Hoempapa voor heuse bangers, lekkere tunes en knallers!

Brabantse dj-helden gooien in naam van alles wat heilig is de creme de la creme van hiphop, electro, dubstep, baile funk, discoknallers en hardcore in de mix. En ja, er zal vast ook een (Braziliaans) carnavalskrakertje gedraaid worden. Maar niet te veul, wittewel!?

The Longmen, Ramb, Chafu n Goma, Johnny Digital, Siem en de Depdanten van CV De Blafjankers gaan je die lekkere tunes in de oren blazen, dus zorg dat uw pakske, kiel en hoedje zijn afgestoft en we zien je in de grote zaal vanavond! Je hebt Carnaval en je hebt Heibel!, maar je hebt ook Heibel! De Polonaise Edtitie! Oja, en het is ook nog eens de afterparty van het wereldkampioenschap inlineskaten a.k.a. Winterclash!