FRIS


FRIS is dé uitgaansavond voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar!

FRIS biedt jongeren de kans om, op een verantwoorde wijze, kennis te maken met het 'echte' uitgaansleven. 
Maar dan wel met de drie G's als voorwaarden: Geen Alcohol, Geen Drugs en Gewoon FRIS!!

Nieuw jaar, Nieuwe parties! Alle feestbeesten opgelet! Binnenkort is FRIS weer terug in het Eindhovense en dat zal je weten ook! Op 26 januari a.s. zijn alle knapste boys & girls in de Effenaar te vinden om een avond keihard los te gaan op de lekkerste beats van onze vaste DJ’s.

Lightshows, Special Effects, Dancers, MC’s, niks is te gek om deze avond het allermooiste feestje te maken! Er zijn dus totaal geen redenen te verzinnen om die avond op te bank te blijven hangen.

Kortom: FRIS is weer terug in Eindhoven!! Dusss.... Toon je swag en volg de stroom met mooie mensen.... Snap je?

Ook de line-up is een reden om heel snel een kaartje te kopen. Zo zullen DJ’s Gijs Scheeringa, Rufus Riley en D-wayne aanwezig zijn om het dak er keihard af te blazen.  Dit alles zal begeleid worden door de beste MC van ons land: MC Iceman!!

Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- (ex fee) en zijn te koop bij alle Free Record Shops in Nederland en uiteraard op www.wijzijnfris.nl. Bij het bestellen van minimaal 4 kaarten via onze website krijg je 10% korting en betaal je dus maar €9 per kaartje!! Wees er snel bij, op=op!!

FRIS is hét feest voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. FRIS biedt jongeren de kans om, op een verantwoorde wijze, kennis te maken met het "echte" uitgaansleven. 
Geen Alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS!!

Tot de 26e!  Tot FRIS!!!