Breek: Drum n Bass o.a. Optiv + Proxima


line-up: Optiv + Z-Nox + Proxima b2b Dystal + Jake Handz


Ook in 2013 presenteert Breek de vetste drum n bass!

Onze samenwerking met het populaire dubstepfeest Saw is nog maar net achter de rug, en wij razen alweer onverminderd voort.

Zo aan het begin van dit nieuwe jaar leek het ons een mooi moment om jullie eens welgemeend te bedanken voor het feit dat drum’n’bass nog leeft in Eindhoven, en hoe! Iedere editie was overladen met enthousiaste danspasjes en dolle kreten, een topsfeer pur sang, die ons ervan verzekerde dat ons geliefde genre nog altijd ' alive and kicking is. Daarom, dank!!

Goed, terug naar de aankomende editie van 2 februari. Na een succesvol jaar met top artiesten ligt de lat hoog. Koortsachtig is er tot in de late uurtjes gewikt en gewogen, wat zou een waardige voortzetting zijn van de kwaliteit die Breek tot nu toe te bieden had? Uiteindelijk was daar het antwoord. Grijp iets stevigs vast en zet je schrap, hier gaan we:

Optiv
Eindelijk deze koning van de Neuro in Los Eindjeles! Na jaren onderdeel te zijn geweest van het succesverhaal dat Cause 4 Concern heet, is Optiv een solo carrière begonnen waar menigeen jaloers op mag zijn. Releases op labels als Playaz, Renegade Hardware, RAM Records en het legendarische Virus heeft deze man aan de absolute top gebracht waar het om hard, beukend dnb geweld gaat. Een must voor elke Breekganger!

Z-Nox
Dit Belgisch heerschap heeft zijn gehele thuisland al veroverd met moddervette sets, maar is ook in Nederland geen onbekende meer. Met meer dan 12 jaar ervaring achter de decks belooft zijn optreden erg dik te worden, ook niet te missen dus!

Jake Handz
Deze man doet ongetwijfeld ook een belletje rinkelen, Breek’s nieuwste aanwinst is natuurlijk eveneens van de partij! Dat ie wat in huis heeft is ondertussen wel duidelijk, dat wordt weer lekker uit je plaat gaan op dubbeldrops en gelikte teases!

Dystal en Proxima
Vaste kracht Proxima zal de intro van de avond voor z’n rekening nemen, ditmaal bijgestaan door aanstormend talent Dystal. Kom kijken wat dit tweetal samen in huis heeft!

Daarmee is het plaatje compleet en het verhaal rond. 2 februari wordt een editie van formaat, zoals je mag verwachten van Eindhovens grootste drum’n’bass avond! Tot dan!