Frisofeest


DJ’s Jerry Frisky + Suzy Q


Lieve Friso’s en Frisettes! 

Welkom in 2013, we zijn een beetje laat maar desalniettemin nog een gelukkig Nieuwjaar gewenst! Dit doen wij natuurlijk het liefst met een feestje en daarom staat het Frisofeest ook deze maand weer op de agenda en wel op 25 januari.

Dat het een nieuw jaar is vergeten we zeker niet bij het Frisofeest. We vegen het schoolbord schoon, vergeten alles waar we spijt van hebben, lachen de mensen uit die dachten dat we zouden vergaan en gaan vol hernieuwde energie het jaar in. Het Frisofeest viert een Brand New Day! Kom je dat met ons vieren in de Effenaar?

Het Frisofeest is al 20 jaar een plek waar iedereen die zich verbonden voelt met de holebi-gemeenschap en houdt van een feestje zich thuis voelt. Met onze DJ’s Jerry Frisky en Suzy Q zorgen we voor geweldige beats en sfeer die je heel de avond op de dansvloer houden.

Dit jaar gaat het Frisofeest het iets anders aanpakken. We zullen niet langer elke maand een feest hebben, maar dit jaar om de twee maanden. Hierdoor zijn de feesten alleen maar beter en exclusiever en daar wil je natuurlijk bij zijn. Houd hiervoor de agenda van de Effenaar en onze facebookpagina goed in de gaten, want we willen iedereen natuurlijk wel op elk feest terugzien.

Maar first things first, laten we een gewelding nieuwjaarsfeest houden op 25 januari in de kleine zaal van de Effenaar. Frisofeest viert een Brand New Day! En dat lukt het beste met jou en al je vrienden er bij.

 Happy new year! En tot Friso!

Stond eerder in