The Van Jets + Neon Twin


Jack Friday


The Van Jets + Neon Twin

De Belgische rockers van The Van Jets maken wederom indruk met derde album 'Halo'!

De regelmatige Studio Brussel luisteraar zal het niet ontgaan zijn: The Van Jets gaan in thuisland België erg lekker. Het in september verschenen derde album van het kwartet is wederom een rockplaat van formaat. Om niet te zeggen supersexy en verschrikkelijk catchy!

Op het album 'Halo' laten Vlaamse rockers horen nog altijd niet vies te zijn van ruige rocksongs met een vleugje glamrock. Gelukkig draaft de band nergens echt in door, waardoor het geheel altijd zorgt voor gevarieerde platen met catchy materiaal! Licht valse orgels, en psychedelische garagesounds zorgen dat de nieuwe songs nog uren in je kop hangen. Check die nieuwe video 'Danger Zone' dan weet je direct waar we het over hebben. In Belgie weten ze dus echt wel hoe je een verschrikkelijk geil popliedje maakt!

Neon Twin
Je mag gerust spreken van een Eindhovense superband. Uit de restanten van Suimasen is de afgelopen maanden in het geheim aan een nieuw geluid en aan nieuwe songs gewerkt. Het resultaat heet Neon Twin en klinkt vertrouwd door de zang van Nick Sanders (Suimasen) en de roffels van drummer Jacco van Rooij (7Zuma7/Denvis and the Real Deal), maar ook fris door de toevoeging van gitarist Murphy van Ooijen -die uiteraard ook nog zwaar aan het grooven is met stonerformatie Candybar Planet- en bassist Jacques de Haard die onlangs met Garcia Plays Kyuss op de planken stond. Neon Twin dus! Spannend!

Natuurlijk is er een coole actie tijdens deze "Jack Friday". De cola in je Jack & Cola mix is dan namelijk “on the house” !