Heibel! met Palmbomen (live) + Akemiö Grey (Lemon Rave) + Titia (Spacegirls)


nu-disco / trap / house / bass / rave / electro


Visuals by: De Telekid & Cecile Hanrath


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! dé gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar heeft een prachtig eerste jaar achter de rug. Iedere maand presenteerden lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond vieren we het succesvolle eerste jaar met een extra dikke line-up. Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met een vette live show van Palmbomen (Non-records), en dj's  Akemiö Grey (Lemon Community) en Titia (Spacegirls).

De dikke live-show van Palmbomen is een cadeautje van Heibel! voor het fantastische eerste jaar. Volgende week staat de show op Radio Soulwax Parijs, en vanavond dus met zijn live band speciaal voor jullie in Los Eindjeless. Heibel! is best wel fan van Palmbomen, met zijn lekkere tropical 80's Miami Vice electro. Ergens tussen 80's italo disco en 60's psychedlica.

Titia won met haar Spacegirls al een Gouden Kabouter voor het beste dj team van 2012, en zo'n prijs krijg je natuurlijk niet alleen voor je mooie koppie. Graag keert zij terug naar haar studiestad (ze studeerde aan de Design Academy) om te laten horen waarom. Dat wordt weer een heerlijke dosis nu-disco, house en spacedisco!

Akemiö Grey (a.k.a. Youssef Hartane / Kaputnik) is vanavond uw hofleverancier van dikke bassen en knerpende synths. Misschien ben je Akemiö al eens tegen gekomen op één van de Lemon Community Raves, of in de Hoogste Tijd? Dan weet je wat je te wachten staat: een lekkere mix van bass music, 90's rave, diepe electro en opzwepende trap.