Comedy Night: Jim Speelmans + Jeroen Pater + Bart Melief


Iedere tweede zaterdag van de maand!

Jim Speelmans begon zijn carriere in 1998. Na de aanname door één van de meest respectabele stand-up comedy impresariaten ‘Night of Comedy’ wist hij binnen afzienbare tijd de weg te vinden naar de schaarse top van de Nederlandse stand-up comedy. Alweer zo’n zes jaar lang sluit hij stand-up comedyshows af in het club- en theatercircuit. Hij leverde de harde lach op Lowlands, Crossingborder, Laughing Matters en de Big night of Comedy. Schreef en speelde acht succesvol ontvangen live sketches voor de late avond bij BNN en verzorgde o.a. tv optredens in The Comedyfactory (NPS), De nacht van de lach (KRO) en Laughing Matters (BNN). In het seizoen 2004/2005 zag zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Hier is hij’ het voetlicht.

 

 

 

Jeroen Pater is Stand-Up Comedian vanaf zijn 4de. Toen heette het nog ADHD, maar nu is het een beroep. Hij speelt zo'n 200 voorstellingen per jaar, organiseert het Hecklers Comedy Festival en is de mede-oprichter van het Comedyhuis. In het verleden heeft hij de Drugs Comedy night, de Porn Comedy night en Fast-Comedy bedacht. Allemaal vormen van stand-up die stuk voor stuk een groot succes waren. Momenteel speelt hij bij verschillende Comedy gezelschappen en toert met zijn solo-voorstelling Jeronimo in zowel Nederland als België. Je kunt hem gerust de spin in het web van de Nederlandse Comedyscène noemen. Er is geen comedian met wie hij niet heeft samengespeeld      

 

 

 

 

Bart Melief begon zijn leven met geschrokken ouders en een genetische afwijking. Daarna ging het hard: hij was heftruckchauffeur, schoonmaker en student. Hij woonde in Tilburg, Colombia en Groningen. Hij zocht naar waarheid, vocht voor liefde, maar kwam thuis met humor. Nu, 29 jaar later, is hij comedian, acteur, schrijver en ambitieus in alles wat hij onderneemt. In 2010 won hij de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival, toegekend door een jury die weliswaar weinig van zijn programma begreep, maar hem toch van harte wilde aanmoedigen om door te gaan met optreden. Sinds september 2011 is hij onderdeel van het comedycollectief ‘De Hyena's’ en tourt hij als jongste telg mee langs de theaters  .

 

 

 

 

 

 

 

 

Stond eerder in