Afgelast

Billy Talent (VERPLAATST NAAR 5 MEI)


+ support


Billy Talent (VERPLAATST NAAR 5 MEI)

De Canadese punkrockers komen hun hits spelen in onze grote zaal!

De show van Billy Talent is verplaatst naar 5 mei. Reeds verkochte kaarten blijven geldig!

Ze draaien alweer bijna twintig jaar mee in de biz, de heren van Billy Talent. Je kunt dus wel stellen dat we hier te maken hebben met een groep ervaren punkrockers. En dat hoor je! Billy Talent staat bekend om haar catchy en krachtige punkrocksongs. De song 'Fallen Leaves' werd zelfs in verschillende landen, waaronder Nederland, een dikke hit.

Na vele headline tours en het podium gedeeld te hebben met andere grootheden als Rage Against The Machine, Rancid en Rise Against staat de band vanavond voor het eerst in de Effenaar.

Met een nieuw album op zak grijpen de loeistrakke gitaarriffs je genadeloos bij de ballen case quo borsten om ze vervolgens niet meer los te laten. Niet voor niets kan de band al jaren rekenen op de vaste fanbase die altijd in drommen crowdsurfen of vooraan staan in de moshpits. Of ze zingen net als op Lowlands een compleet nummer vlekkeloos mee, zoals ook op Youtube te vinden is. Ja, zoek maar eens, het was werkelijk een van dé kippenvel momenten van afgelopen zomer.