Popronde + afterparty: o.a. Wooden Constructions + Those Foreign Kids + Oh, Brave Wide Eyes


programma: Kaizoku + Wooden Constructions + Those Foreign Kids + Oh, Brave Wide Eyes


Ook dit jaar strijkt de Popronde, inclusief de beruchte afterparty weer neer in onze kleine zaal!

Het is weer tijd voor de Popronde! Zullen we nog een keer uitleggen wat dat betekent? Vooruit: Vanavond zie je enkele Nederlandse toptalenten in de kleine zaal voor nul euro. En daarna is er ook nog een dj die je professioneel de nacht in draait. Check hieronder de nieuwe talenten en bereid jezelf voor op coole indie, dikke electro en gruizige gitaren.

Wooden Constructions
De revelatie van 2013? Wie weet. Feit is dat deze band vet gaat scoren met hun raffelige rock met Britse inslag. De zanger is een soort Ian Curtis on speed, dus naast de zeer strakke songs kun je ook nog je ogen uit kijken naar Wooden Constructions.

Oh, Brave Wide Eyes
Oh, Brave Wide Eyes maakt authentieke folk, komt uit Utrecht en gaat als een speer. Na shows in o.a. Tivoli, Melkweg en Doornroosje is het nu tijd voor een rondje door het land. Gelukkig doen ze daarbij de Effenaar aan. Een must voor liefhebbers van folk, americana en zalvende samenzang. Op hun website kun je luisteren naar hun debuut EP ‘The Tascam Recordings’.

Those Foreign Kids
In april lieten ze een zwaar overtuigende indruk achter na hun show met Jacuzzi Boys in AreaFiftyOne. Het Haarlemse duo komt terug naar de lichtstad om hun vernietigende shoegaze en noiserock op ons los te laten. Death From Above 1979 meets A Place to Bury Strangers.Kaizoku
Smerig, vies, ranzig, dirty, smoezelig, zo klinkt de muziek van Kaizoku, een samenwerking van twee danceproducers uit Rotterdam. Energieke bass-heavy dubstep en breakbeat, met een voorliefde voor stevige ritmes en een dot theater. Heerlijke tunes met ballen voor een gezellige afterparty dus!

Tijdschema:
22.30 - 23.15 uur Oh Brave Wide Eyes
23.45 - 00.30 uur Those Foreign Kids
01:00 - 01:45 uur Wooden Constructions
02:15 - 03:15 uur Kaizoku
We feesten door tot 04:00 uur!