Uitverkocht

Atmoz Classics


Atmoz: Pat Krimson + Gert Corvers + Daniel June + Leep + Save The Day: N’Atty + Toyax + JP + Sunny D


Tweede zaal toegevoegd aan Atmoz Classics in de Effenaar

Atmoz en Eindhoven blijft een succesverhaal! Na het uitverkochte Atmoz Classics Outdoor van juni dit jaar, gaat ook de wintereditie op tweede kerstdag in rap tempo richting uitverkocht. Om geen fans teleur te stellen, wordt ook de tweede zaal van de Effenaar bij het feest betrokken. In de tweede zaal is ruimte gemaakt voor ‘Save the Day’. Een nieuw concept van Minority Events waarbij dancemuziek uit de periode 1995 – 2003 centraal zal staan.

Atmoz zal de grote zaal hosten. De Atmoz periode kenmerkt zich door de typische Atmoz beats van vroeger. Maar er is veel meer vette muziek gemaakt in die periode, binnen diverse genres. Met die gedachte is een strakke programmering in elkaar gezet voor ‘Save the Day’. Het spits wordt afgebeten door DJ N’Atty, een geboren en getogen Eindhovenaar met grote voorliefde voor trance classics. Hierna zal DJ Toyax  achter de draaitafels plaatsnemen. Deze Haarlemse DJ is al jaren resident van de Classics Terminal op het beroemde Duitse festival Nature One. Hierna zal niemand minder dan JP plaatsnemen achter de wheels of steel. Wat je over hem moet vertellen? HQ resident, mixmaster en de man die nooit in hokjes denkt! De avond wordt in zaal 2 afgesloten door Sunny D, resident van het welbekende en inmiddels ter ziele gegane Qlubtempo! Sunny D draait niet vaak meer, maar voor feesten zoals deze maakt hij graag een uitzondering. Save the Day, save the sound! 

De lineup in de grote zaal was al langer bekend, ‘founding father’ Pat Krimson, Gert, Leep en  Daniel June.

Op 26 december zal Eindhoven weer voor heel even trillen op haar grondvesten op die typische classic beats van vroeger. Verwacht ook dit keer de spannende dance acts zoals vroeger en opvallende decors inclusief special effects en uiteraard de resident dj’s. De tweede zaal zorgt voor extra capaciteit, maar dat neemt niet weg dat de verwachting nog steeds is dat het bordje ‘uitverkocht’ opgehangen kan worden op 26 december. Zorg dat je snel je tickets weet te bemachtigen en aanwezig bent op dit unieke feest met de sound en people van vroeger.