Meet The Streets: Superscreen


FS Green + Off The Wall + The Ruggeds


Bring some friends, put on your dancing shoes, grab some bottles, LET LOOSE!

Het wordt een groot feestje. De music video feeling. De beste OffTheWall mixen die de muziek nog dichter bij je brengen. Zie je het al voor je? Met trots presenteert Meet The Streets: Supersreen!

Combineren, creëren en anticiperen. Dit zijn de kernwoorden van dit allernieuwste concept van Meet The Streets. Superscreen geeft je een nieuwe experience waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Je hoort het niet alleen, je ziet het, je zal het voelen. En dat zien nemen we ook gewoon letterlijk: De good old music video’s afgespeeld op een superscreen die alle inches overstijgt.

The Ruggeds zijn 10 november weer met hun complete show aanwezig op Meet the Streets.Na eenspetterend, dope show tijdens Meet the Streets in 013, zijn The Ruggeds terug met een nieuwe show in de Effenaar. 4 DJ's en 1 MC zullen samen met top dansers uit heel Nederland zorgen dat je je voetjes niet meer in bedwang kan houden. Het beloofd los te gaan! Missed this out in Tilburg? Zorg dat je er 10 November dan bij bent om de Effenaar te slopen!

 

En dan nog iets.. World of Dance komt naar Europa! Deze danscompetitie bestaande uit worldwide dansers zijn 11 november te vinden in de Effenaar! De voorrondes zijn dit jaar voor het eerst in Europa. Nog een reden om erbij te zijn 10 november, want deze dansers komen hun heupen flink losgooien op 10 november tijdens Superscreen!

We maken het nog wat gekker, want deze mannen zullen de hele avond voor je muziekjes zorgen:

FS GREEN | 0FF THE WALL | THE RUGGEDS

Bring some friends, put on your dancing shoes, grab some bottles, LET LOOSE op 10 november in de Effenaar. We gaan Superscreen!