Frisofeest


met Duo Spel


Beats & Sfeer

Beste Friso’s en Frisettes!

Het weer wordt kouder, de dagen korten, maar dat betekent ook dat de nachten langer worden. Dus meer tijd om die herfstige duisternis op te vullen met een goed feest, en daar draagt het Frisofeest zijn steentje aan bij!

Vrijdag 30 november zijn we weer gehuisvest in de kleine zaal van de Effenaar, waar om 23.00 uur de deuren wagenwijd openstaan om iedereen uit de koude buitenlucht binnen te laten. Deze maand met iets bijzonders: het Duo-spel. Met de feestperiode voor de deur willen wij ook een feeststemming creëren en daarom is er deze avond het Duo-spel! Het is heel simpel, bij binnenkomst krijg je een sticker opgeplakt met daarop één helft van een duo. Vind de andere helft en kom in de lounge een prijs ophalen!

 Het Frisofeest is een maandelijks terugkerend feest voor iedereen die zich verbonden voelt met de holebi-gemeenschap. De laagdrempelige sfeer en goede beats zorgen voor een feest waar iedereen zich thuis kan voelen en een geweldige avond kan hebben. Al 20 jaar draagt het Frisofeest zo een steentje bij aan het creëren van een plek waar tolerantie, acceptatie en diversiteit hoog in het vaandel staan. Geen enkele reden dus waarom jij niet met al je vrienden de vrijdagnacht komt doorbrengen!

Vrijdag 30 november, de kleine zaal van de Effenaar. Frisofeest staat er, de DJ’s zijn er, de cadeautafel voor het duospel is er en alles wat nog mist ben jij! Zien we je dan? Mooi!

Tot snel, tot het volgende Frisofeest!

Stond eerder in