Heibel! met Habib Kachi + Hank Long op Rambkoers + Eddy Acapulco


rare grooves - electro - wobble wobble - house - hiphop - baille funk


Habib Kachi + Hank Long op Rambkoers (Kattekwaad meets DR'OP) + Eddy Acapulco (Biki90) + VJ's Dropsnor & Vleesboom


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Habib Kachi, Hank Long op Rambkoers en Biki90 ster Eddy Acapulco.

Wij zijn op het Heibel! hoofdkantoor helemaal wappie van de nieuwe mixtape van Habib Kachi. Habib mixt daar op onnavolgbare wijze rare grooves en electro classics aaneen. Van Donovan via afrobeat en souldive Barabara Lynn naar neo disco en diepe bassen. En daar worden we heel erg blij van. Linkje naar de mixtape vind je hiernaast.

Hank Long op Rambkoers is de liefde tussen Hank Long (DR'OP) en Ramb (Kattekwaad). “Breder dan de breedste waterval” aldus Ed Langenbach, nachtburgemeester en hoofdredacteur van het toonaangevende muziekblad voor leuke mensen. Dj’s Hank Long (die lange rooie van The Longmen) en Ramb Nemmels (die lange Tilbo van Kattekwaad) laten je voetjes doormarcheren op hun fijnste disco, house, electro, hiphop en wobble wobble!

Eddy Acapulco (Biki90), ook wel bekend als video kunstenaar Joost Swaggermain, gaat het hardst op beats uit de Zuidamerikaanse hoek. Eddy dealt namelijk in baile funk, ook wel carioca funk. “Vreemde muziek, dik en stroperig. En ‘t ‘pompt’ zo lekker”, stelt hij, “Braziliaanse muziek kan behoorlijk ‘blazen’ op een feestje. Daar gaat iedereen er echt he-le-maal los op".