Qeaux Qeaux Joans


+ support


Qeaux Qeaux Joans

Nieuwe Nederlandse zangeres met inrukwekkend debuutalbum naar kleine zaal.

Ze zong de sterren van de hemel tijdens Brandend Zand 2012 en presenteerde kort daarop haar debuutalbum ‘No Mans Land’. Reden temeer om deze dame nog een keer terug te laten komen naar Eindhoven voor een intieme show in de kleine zaal.

‘No Mans Land’ bestaat uit een collectie songs die Qeaux Qeaux zelf omschrijft als alternatieve Rhythm & Blues. Pop, blues, folk en rock met teksten over persoonlijke ervaringen -ja, ook persoonlijk leed- vinden hun weg door dat niemandsland en met name de rauwe stem van de zangeres maakt daar een ontzettend indrukwekkend geheel van. Zo indrukwekkend dat ze al mocht touren met Beth Hart, Keith Caputo en zelfs Seasick Steve die zijn originele voorprogramma cancelde en Joans meenam voor de rest van zijn Nederlandse tour.  

Sofie Letitre
Als je Sofie nog niet kent, lachen we je echt niet uit hoor. Deze dame werkte maar liefst een jaar in het geheim aan haar debuutalbum. Haar liedjes verdienen het om door heel veel mensen bewonderd te worden. Gelukkig neemt Qeaux Qeaux haar vanavond mee naar de kleine zaal, waar je kunt genieten van de prachtige songs van haar album 'Back Where We Come From'.