Asaf Avidan


+ Joe Bel


Asaf Avidan

Asaf Avidan ken je uiteraard van de hit One Day. Hij komt met band naar de grote zaal!


De hit van 2012? Dat moet voor veel mensen ‘One Day/The Reckoning Song’ zijn, een remix door DJ Wankelmut. Het origineel is van Asaf Avidan en hij heeft nog veel meer bloedmooie songs die je vanavond allemaal voorbij hoort komen. 

Vergelijkingen met Led Zeppelin-zanger Robert Plant en zelfs Janis Joplin zijn er in veelvoud en grootheden als Bob Dylan en Lou Reed willen maar wat graag shows doen met de Israëlische superster in wording. Begin dit jaar komt ook nog zijn nieuwe album 'Different Pulses' uit.

Het verhaal van Asaf Avidan mag verteld worden. Geboren in Jeruzalem bracht hij zijn jeugd door op het eiland Jamaica. Vanwege de strenge dienstplicht in Israël moest hij terug naar zijn geboorteland en hij besloot daarna maar meteen om daar te gaan studeren. Tot hij het idee kreeg om muziek te gaan maken. Inmiddels zijn er vier albums en is er met de enorme hit geen weg terug. Vanavond maak je kennis met dit enorm getalenteerde heerschap in de grote zaal en als we de voortekenen mogen geloven zal het heeeeeeeeel gezellig druk worden.

Joe Bel
Wauw, wat een schoonheid, deze Francaise. En dat geldt ook voor haar songs, die heerlijk wegluisteren. Alsof je aan de Zuid-Franse kust op een verlaten strand ligt en niet alleen de volgende dag vrij hebt, maar ook de 30 erna. Heerlijk.