Rauw & Lauw


line up: FeestDJRuud + Ghetto Bingo + Snelle Jelle + Waffles


De tweede Eindhovense editie van Rauw & Lauw is een feit!

De beste dansavond voor de ieder wat wils generatie: electro, rnb, hiphop, garage, dubstep en Feestdj Ruud, ook jouw genre zit er vast tussen! Na een succesvolle eerste editie van Rauw&Lauw afgelopen mei staat er deze tweede editie op je te wachten. Voor het gemak hebben we de line up niet heel erg omgegooid om nogmaals te laten zien wat de Rauw & Lauw stijl is, dus let's go!

Feestdjruud
Om maar niet te spreken over de afsluiter van de avond. Met zijn 20 aliassen als Fiestio, Armin van Buurtfeest, Real el knalario, Knal Elstak en ga zo maar door maakt hij zijn naam meer dan waar. Confetti en luchtkussens erbij en gaan met die banaan. Al meer dan 4 jaar is Feestdjruud de resident van Rauw&Lauw en op deze avonden trekt hij er nog een klein stukje harder aan om de mensen nog losser te laten gaan dan ze al doen bij zijn gigs.

Ghetto Bingo
Als je in Eindhoven Ghetto Bingo niet kent heb je onder een steen geleefd. De boekingen stomen na hun zoveelste boeking op Solar binnen en het ziet ernaar uit dat deze act groot kan worden. Bingoën met een dikke platen en een glas pils wat wil je nog meer? Vanaf dit punt zal Rauw&Lauw al beginnen met all out gaan.

Snelle Jelle
Zoals veel hiphoppers weten is Snelle al jaren een van de grote in de scene. Hij produceert platen voor nagenoeg alle Nederlandse rapper. Gers, Sef, Dio, Partysquad, MC Fit en ga zo maar door. Als dj doet Jelle het ook allerminst overtuigend met een mix van uiteraard hiphop, RnB, Trap, Moombahton en dubstep is knalgarantie verzekerd.

Waffles
Waffles heeft op de eerste editie in eindje laten zien dat hij de ideale opwarmer is met een mix van UK Bass, Garage, Electro en hiphop tracks gingen de eerste bezoekers al meteen lekker. Na zijn set bij www.redlightradio.net begint hij ook in Amsterdam en omstreken furore te maken. Dit keer opent Waffles weer en kom dus vroeg want de man is meer dan de moeite waard.