Comedy Night: Bob McLaren (NZ)+ Alex Ploeg + Lambert-jan Koops


Bob Maclaren (NZ)
Geboren in Nieuw Zeeland en gevestigd in Amsterdam, Bob Maclaren heeft elke hoek van de wereld een plezier gedaan met zijn laconieke en verassende comedy. De combinatie van het isolement van de kiwi’s en de verschoten gekheid van Amsterdam geeft Bob een verfrissende onorthodoxe kijk op het leven zoals hij het ziet. Een ongeëvenaarde verteller met een mimiek die het best omschreven kan worden als mild onsamenhangend, zijn optredens zijn in elk continent uitgezonden op T.V. The Discovery Channel gaf hem zelfs zijn eigen show genaamd “Bobs World” gefilmd in 8 verschillende landen waar Bob als onverwachte reisgids zichzelf vermaakte met alle zaken die reisprogramma’s negeren. Het reizen en constant verward zijn door het leven in alle uithoeken van de wereld komen terug in Bob z’n scherpe en originele comedy. Hij heeft al drie solo shows gehad en de geprezen one man show: “Adrift” won de New Zealand Comedy Award.

Stand-up singer songwriter Alex Ploeg is de winnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2012. Volgens critici is hij het grootste talent in stand-up land. Volgens de jury heeft Alex een sterke podiumpersoonlijkheid. Hij laat stand-up zien met een mooie muzikale omlijsting waarbij de grappen en liedjes origineel en goed in elkaar zitten. Bovendien heeft hij een erg mooie en prettige zangstem.

Lambert-jan Koops was in het verleden onze vaste MC tijdens de Punchline Comedy Clubs in de Effenaar. Deze droogkloot is kort van stof. Zijn leven is samen te vatten in een notendop: laat maar.

Stond eerder in