It all started in the Nineties + special guest Darkraver


jaren ’90, happy hardcore


+ It all started in the Nineties DJ Team + Hosted by: MC B.I.G.


Darkraver special guest tijdens ‘It all started in the Nineties’ in de Effenaar

Zaterdag 20 oktober gaat Poppodium de Effenaar in Eindhoven terug in de tijd naar de jaren ’90. Het concept ‘It all started in the Nineties’ doet op deze avond voor de tweede keer dit jaar de Effenaar aan in hun tour door Zuid-Nederland. Na het succes van de vorige editie met Paul Elstak als special guest kon een vervolg niet uitblijven!  ‘It all started in the Nineties’ laat de bezoeker de jaren ’90 herbeleven met de vetste muziek en beelden uit deze tijd. Uiteraard ontbreken de boegbeelden uit de jaren ’90 niet op dit feest zoals bijvoorbeeld Super Mario. Naast het ervaren It all started in the Nineties DJ Team komt ook jaren ’90 icoon Darkraver het feest afsluiten met een speciale oldschool & happy hardcore set!

Samen met ons denken vele mensen met heimwee terug aan de jaren '90. De wereld en vooral de muziek is veranderd sindsdien. Alleen Ludo en Janine Sanders doen je nog terugdenken aan deze heerlijke tijd. Waar we vroeger eerst enkele minuten moesten inbellen voor we op internet konden, kunnen we tegenwoordig geen 5 minuten meer zonder onze mobiel. Urenlang speelde je eind jaren '90 het spelletje snake op je Nokia 3210 en keek je in het weekend stiekem naar Sex voor de Buch.

Nu ben je ouder en waarschijnlijk op de leeftijd dat je denkt aan trouwen... waar is de Honeymoon quiz als je hem nodig hebt? De beveiliging van Jerry Springer fouilleert je grondig aan de deur want als je wilt deelnemen aan de Mega Blubber Powerrace mag je geen scherpe voorwerpen bij je dragen. Minority Events brengt eenmalig het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren '90 terug.

Wanneer je goede herinneringen hebt aan de jaren ’90 mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zaterdag 20 oktober!

Like It all started in the Nineties op Facebook, www.facebook.com/itallstarteden maak kans op gratis tickets! Volg ons op twitter via @itallstarted90s.