ST8MENT: Zany & Vince


line up: Zany + Vince + Omegatypez + Digital Punk


ST8MENT kicks bass! De dikste hardstyle party van Eindhoven is terug!

Na een rustgevende zomer keert ST8MENT vanavond snoeihard terug voor haar tweede editie in 2012. Een kwalitatieve selectie aan artiesten wordt de Effenaar getrokken. Niemand minder dan levende legende Zany, met klassiekers als ‘Pure’ en ‘Maximum Force’ achter zijn naam, voert samen met Vince, het prominent lid van ‘Shadowland Terrorists’, de keiharde boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.

Line-up

Zany, de man achter een arsenaal aan keiharde beukplaten, vult op 1 oktober 2012 zijn discografie aan met een nieuw en gratis album. Het album ‘Planet Zany’ is weer gevuld met boordevol knallers, waarmee Zany deze editie van ST8MENT zal laten trillen op haar grondvesten.

Vince, de ‘oldschool’ held, is sinds zijn debuut in 1992 niet meer weg te denken uit de hardcore wereld. De carrière van Vince kenmerkt zich door zijn indrukkwekkende ‘mix’ en ‘scratch’ begaafdheid. Met zijn voorkeur voor ‘oldschool’ klassiekers neemt Vince alle bezoekers tijdens ST8MENT weer even lekker terug in de tijd.

ST8MENT haalt met Omegatypez een van de grootste aanstormende talenten naar de Effenaar. Het Duitse duo zit sinds kort onder de vleugels van Fusion en gooit momenteel hoge ogen met platen als ‘Dirty Style’, ‘Calling’ en ‘4 Da Club’.

Samen met Digital Punk, die zichzelf met het album ‘Escape from Reality’ en zijn meest recente hit ‘Everyday’ onmiskenbaar op de wereldwijde kaart heeft gezet, maken zij de line-up voor ST8MENT compleet.

Volg ST8MENT!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT via de officiële ‘social media’ kanalen op Facebook en Twitter.