Heibel! met Bram Van Helden + Semrooy + Nickotine


dubstep / electro / rap / minimal / hiphop / techno / garage


Bram van Helden (Nachtlampen) + Semrooy + Nickotine + VJ Telekid


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Bram van Helden (Nachtlampen) + Semrooy + Nickotine.

Nachtlampen's welbekende vaste host Bram Van Helden zal ook hier weer een knallende set neerzetten die van Electro naar harde Dubstep gaat en alles daar tussenin! Deze veelzijdige dj heeft intussen zijn sporen neergezet in de dj scene en achter de booth gestaan van o.a. Paaspop, 013, Effenaar, 7th Sunday Festival en Solar festival!

Semrooy maakte de afgelopen tijd de stap van electro en house naar rijke minimal en techno. Hij zette er deze zomer nog Oooh...Shit mee op zijn kop.

Wie Nickotine op Koninginnedag aan het werk zag op PACT weet dat deze producer ook dikke feestjes kan bouwen die bol staan van de garage, juke en bass. Nickotine heeft inmiddels een EP op zijn naam staan genaamd ‘Transition’, deze is te downloaden op iTunes, Juno en meer. Houdt deze man in de gaten want hij heeft binnenkort ook een release op Loose Squares, label van Amerikaanse Chrissy Murderbot.