The Fuzztones


+ Miners Of Muzo


The Fuzztones

The Gurus of Garage Grunge return!!

The Fuzztones zorgden in de jaren tachtig met hun opzwepende 'garage-psych punk' voor een ware revival van vette garagerock uit de jaren zestig. En anno 2012 staan ze nog steeds te stuiteren op het podium! En dat terwijl bands als The Black Lips, Ty Segall en Thee Oh Sees alweer volop aan de tweede garage revival bezig zijn. De Amerikanen, onder leiding van de enigmatische Rudi Protrudi (zowat de enige constante factor in deze legendarische band), ontlenen hun naam aan de Fuzztone, een soort distortionpedaal dat zorgt voor die typische 60's garagerocksound. Het geluid van The Fuzztones is dan ook lekker groezelig, vettig en onversneden. Wat de mannen en dame verder uit hun mauw schudden? Klanken van lekkere orgeltjes, rauwe zanglijnen en verder weinig moeilijkdoenerij: de lijn die The Fuzztones in een song uitzetten, gaat altijd recht op het doel af, zijnde jouw rockorgaan!

Iedereen die The Sonics, The Standells, The Ramones, The Lyres, The Nomands of de vroege Rolling Stones in zijn platencollectie heeft, doet er niet slecht aan om deze 'maestros' van de eerste garagerevival te komen bekijken!
                En omdat we nu toch lekker retro bezig zijn boeken we gewoon het orginele voorprogramma van the Fuzztones uit 1987 erbij! Miners of Muzo komen namelijk zowaar met een nieuwe plaat!

Ga je naar deze show? Dan kun je gebruik maken van de novemberkorting. Lees hier alles over deze novemberkorting en bespaar tot maar liefst € 6,00 voor shows die meedoen aan deze speciale actie.