Club 3VOOR12 Eindhoven: Radar Men From The Moon + Join The Cavalry + James Wood


Club 3VOOR12 Eindhoven: Radar Men From The Moon + Join The Cavalry + James Wood

De lokale 3VOOR12 presenteert vanavond weer een staalkaart van 'what's going on' in Eindje rockstad!

De zomer is nu echt achter de rug en de gure dagen staan voor de deur. Tijd om dit leed te verzachten met een pot fijne rock en warme folk dachten ze bij 3voor12 Eindhoven en daar kunnen wij het alleen maar heel hard mee eens zijn. Vanavond hoor je weer drie zorgvuldig geselecteerde Eindhovense acts tijdens Club 3voor12 Eindhoven!

Radar Men From The Moon
De tweede langspeler van deze Eindhovense belofte heet ‘Echo Forever’ en is digitaal uitgebracht en te beluisteren/downloaden via de Bandcamppage van de band. Vanavond is de officiële release en uiteraard verkrijgbaar bij de merchandise stand. De drie kunnen zonder enige vorm van kritiek gezien worden als waardige opvolgers van de Eindhovense spacerockgrootheid 35007.

Join The Cavalry
Met stevige roots in Eindhoven, maar met ook een thuisbasis in Utrecht, is collectief Join The Cavalry wellicht nog wat onbekend in Eindhoven. De bandleden afzonderlijk hebben hun sporen echter al behoorlijk verdiend in de Nederlandse popmuziek.

Met dubbele drums en dubbele gitaren is Join The Cavalry een energiek collectief dat stevige poprock maakt. In juni is de band al een keer in Eindhoven geweest voor een try-out in Altstadt, in oktober komt Join The Cavalry opnieuw naar Eindhoven, dan warmgedraaid en wel. De band is druk bezig met de voorbereiding op de release van de debuut EP – die in het najaar verschijnt – waarvan een voorproefje wordt gegeven op deze Club 3voor12/Eindhoven.

James Wood
Het gaat hard met James Wood sinds het optreden bij Piet Hein Eek eerder dit jaar. De band werd daar gescout voor Naked Song waar het een heel behoorlijk optreden gaf op het dakterras van het Muziekgebouw. Daar heeft 3voor12/Eindhoven ze leren kennen. Toen speelden ze nog met z’n drieën, inmiddels is de band gecompleteerd tot kwartet.