The Kik + Armand


+ De Sp aties


The Kik + Armand

Beat is springlevend. The Kik is het levende bewijs. Ja toch?! En Armand de special guest!

En daar was opeens The Kik! Deze Nederlandse beatgroep maakt liedjes die uren, nee dagen door je kop spoken en als ze er dan echt uit zijn, dan leg je hun vinyl gewoon weer snel op de draaitafel. The Kik is verslavend ‘in a 60’s kind a way’.

The Kik
Uit de as van The Madd, Mark & The Spies en enkele andere topacts uit de lage landen ontstond afgelopen jaar The Kik, onder leiding van zanger en liedjesschrijver Dave von Raven. Als we dan effe snel doorspoelen naar nu, dan weten we dat de band inmiddels een dikke deal heeft met Excelsior en Top Notch, een vette kersthit had met ‘A Christmas Song For Your’ en een debuutalbum opnam om je vingers bij af te likken. Op dat album, getiteld ‘Springlevend’, hoor je de fijnste Nederlandstalige beatmuziek die ooit is gemaakt. Check de songs ‘Even voor Altijd’ en ‘Simone’ er maar eens op na. Maar dan niet boos worden dat je ze de hele dag aan het (mee)zingen bent hè?

Armand
's-Lands bekendste protestzanger is ook nog altijd springlevend en zal vanavond een aantal van zijn klassiekers zoals 'Ben Ik Te Min' en 'Blommenkinders' ten gehore brengen. Armand is namelijk goed bevriend met de heren van The Kik. Sterker nog, hij speelt zelfs mee op het debuutalbum van de band!