Campingdisco: The Mega Final Houdoe Edition (o.a. Flamman & Abraxas ft. 1 Party Animal)


Eenheidsworst presenteert...


line up: Flamman & Abraxas feat. MC Remsy (origineel lid van de Party Animals) + Eric de Man + Robotrock + Schoolplein! + Style Beats Liberation Front + Dirk Diggler en veel meer!


Campingdisco trekt nog eenmaal alles uit de kast, jij dus ook!

Eenheidsworst neemt afscheid met Final Mega Houdoe Campingdisco in de Effenaar.

Na 5 jaar met heel veel liefde, lol, tranen, blijdschap, gekte, euforie aan Eenheidsworst te hebben gewerkt is het tijd voor nieuwe initiatieven. Met een klein beetje pijn in het hart maar met heel veel trots kijkt Eenheidsworst terug op 5 bijzondere en onvervangbare jaren. Aan al het moois komt een eind…

MAAR, dit laten zij natuurlijk niet zomaar gebeuren! Daarom nemen zij gepast afscheid met, hoe kan het ook anders, een dikke vette party. Speciaal voor jullie, omdat ze jullie zo lief vinden.

Zoals de titel al verraadt wordt deze editie er niet zomaar één, maar een mega uitvoering van de ruim 34 Campingdisco’s die Eenheidsworst gegeven heeft. Speciaal voor deze allerlaatste Campingdisco vliegen zij dj’s Flamman & Abraxas feat. MC Remsy (origineel lid van de Party Animals) in. Jullie kennen ze natuurlijk van hun 90’s hardcore hits “I’ll be your only friend” en “Good to go” en van de hits die ze schreven voor de Party Animals.

In de afgelopen jaren is er met ontzettend veel creatieve mensen en toffe artiesten samengewerkt, en op 6 oktober komen ze allemaal nog één keer samen. Even een paar namen op een rijtje: dj’s Lustige Lola & Weltschmerz, die geen enkele editie gemist hebben, zullen de avond afsluiten. Verder zullen de bekende en geliefde dj’s Eric de Man, Robotrock, Schoolplein!, Style Beats Liberation Front en Dirk Diggler hun Campingdisco-hits nog 1 allerlaatste keer uit de kast trekken. Kortom, het wordt één grote muzikale wasmachine, alles wat je van de Campingdisco gewend bent, nog fouter, nog gekker, nog zotter. Zoals dat hoort op een Mega Final Houdoe Edition!