Meet The Streets


#Gwise B-day Bash


Line-up: Kleine Viezerik (live) + Biggi + Gwise + Dirty Dice + Perry Box + Host MC Nas-T


It's time to meet the streets!

Ben jij t zat, levensmoe van al die lame ass events, dezelfde dj’s, dezelfde artiesten, same shit, different name? Meet the Streets is dan different shit, different name. Het maakt een statement…echte STREET; geen uitgekauwde entertainment! Dit Street-lifestyle event brengt je de dopeste muziek en de lekkerste sfeer. Ben jij Street?...of…Niet?
Na allemaal festivals is het weer tijd voor een leuk clubavondje! Wanneer de avonden weer wat donkerder gaan worden, zorgt Meet the Streets nog steeds voor een warm gevoel. Vanavond maakt Meet the Streets in de Effenaar weer een frisse start met het gezelligste feestje van Eindhoven!

A come-together for everyone! Meet the Streets brengt je de lekkerste Hiphop en R&B classics, Dirty House, Baltimore, Hiphop, Favela Funk, dubstep en Moombahton in combinatie met een dope decor, de mooiste dansers en danseressen en last but not least, a real good vibe! BIGGI, GWISE en DIRTY DICE zullen de mensen flink laten zweten en ervoor zorgen dat het toch moeilijk blijkt stil te staan!

Naast deze vette line-up is er een spetterende live act van Kleine Viezerik en stelen de verschillende dansers van de show. Kleine Viezerik heeft het afgelopen jaar een grote buzz weten op te bouwen binnen de vaderlandse hiphopscene. Zo leverde een studiosessie bij het BNN platform 101Barz hem niet alleen een nieuwe fanbase, maar ook aandacht van platenmaatschappijen uit. Daarnaast leverde hij bijdrages aan releases van o.a. Dio (‘Cool remix’), The Opposites (‘Duif op de dam’), Winne (‘So so lobi’) en Sir OJ (‘Moordenaar’). Ook mocht hij voor een nieuwe, nog te verschijnen campagne van Nike de commercialmuziek verzorgen en tourde hij de afgelopen maanden langs uitverkochte popzalen met de Bang Bros (Hef en Önder).

En we hebben een nieuwkomer! Meet the Streets geeft graag nieuw talent een podium en daarom zal PERRY BOX zijn One Hour of Fame hebben tijdens deze editie. PerryBox met zijn Background als danser van The Ruggeds weet als geen ander wat voor beats er nodig zijn om het publiek in een goede vibe te brengen. Beschik jezelf ook over de enige dj skills of ben jij het nieuwe Meet the Streets model? Mail dan naar info@meetthestreets.tv Misschien pak jij je one hour of fame tijdens de volgende editie van Meet the Streets of zie jezelf terug op de flyer van Meet the Streets.