SAW: Dubstep o.a. Subscape b2b Caspa + Vodex + Posij


line-up: Subscape b2b Caspa (Dub Police, UK) + Vodex (H.E.N.C.H., UK) + Posij (DIVISION - NL) + Addergebroed (Subway, SAW, NL) + Obscure (SAW, Dub Zero, NL)


De dikste dubstep party van het zuiden des lands trapt het nieuwe seizoen genadeloos af!

De zomer wordt gewoon snoeihard doorgetrokken op één september. Dan barst het grootste dubstepfeest van het zuiden des land weer uit de voegen van haar thuisfront de Effenaar. SAW Dubstep heeft alwéér een megadikke en diverse line-up waar iedereen de hele avond op gaat knallen in de grote zaal!

Na een geweldige eerste en tweede editie in de Effenaar en de SAW-stage op Extrema XO Festival is SAW on fire!  Ook deze editie liegen de namen er niet om.

Tijdschema:
23:00u OBSCURE
00:00u ADDERGEBROED
01:00u POSIJ
02:00u SUBSCAPE b2b Caspa
03:00u VODEX

SUBSCAPE (Dub Police - UK)
Jawel, niemand minder dan Caspa’s grootste vriend SUBSCAPE; een man van universeel kaliber die vele festivals wereldwijd deze zomer zal afbreken! Hij heeft onlangs ook de remix mogen maken voor Caspa’s nieuwe tune met niemand minder dan Keith Flint van The Prodigy.

VODEX (H.E.N.C.H. - UK)
Ook één van onze acts deze avond is de nu al legendarische VODEX; meer dan twee meter groot zaagt deze Engelsman de Effenaar compleet door midden. Onlangs met een van zijn tunes getekend op Jakes z’n label HENCH en krijgt nu boekingen wereldwijd.

POSIJ (DIVISION - NL)
POSIJ, het alias van Frank P. draait helemaal om een mix tussen electro, dubstep en breaks. Hij heeft zijn debuut EP ‘Empty Lungs’ uitgebracht op Division Recordings, inderdaad, het label van NOISIA! POSIJ laat je meer horen dan statische beats; vanavond hoor je een dynamische set die alle kanten op gaat!

ADDERGEBROED (Subway, NL)
Daarnaast verwelkomt SAW ook één van haar residents, namelijk ADDERGEBROED. Deze boy is internationaal hard aan de weg aan het timmeren met optredens door heel Europa. Van Engeland tot in Italië en nu zijn primeur in de Effenaar, op SAW!

OBSCURE (SAW, BE/NL)
OBSCURE wilde het SAW-team versterken en verbreden, dus nodigden ze vrienden ADDERGEBROED & DEVNIK uit. Met deze muzikale input gaan ze SAW naar ‘the next level’ tillen, dus bereid je voor. Doe genoeg rek- en strekoefeningen voordat je ‘multiple eargasms’ gaat krijgen vanavond.

 We zien je vanavond, want er is geen herkansing voor deze killer party!