Heibel! met Proxima + Dyzz& Rebus + Caz


drum 'n' bass / dubstep / electro / hiphop / grime


Proxima (Breek) + Dyzz & Rebus (theilluminated) + Caz (Fuel, Rambkoers)


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren lokale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met Breek drum 'n' bass baas Proxima, hiphop en electro dj Caz (Fuel, Rambkoers) en grime mannen Dyzz & Rebus (theilluminated).

Dj Caz is de meest veelzijdige dj van Eindhoven en verre omstreken. De muzikale diversiteit van zijn platenkeuze is eigenlijk niet samen te vatten, maar we doen een poging; Van hiphop tot electro tot techno tot soul en disco. En dat met een portie dj skills die er niet om liegen!

De gevarieerde sets van 'partners in Grime' Dyzz & Rebus brengen van begin tot eind een overvloed aan basslines, tweaks en energie op de dansvloer. D&R kennen geen stijlgebonden grenzen, waardoor altijd een dynamische en natuurlijke opbouw ontstaat. Naast dubstep draaien de Eindhovenaren ook graag dub/reggae, breaks en drum ‘n’ bass, kortom; UK-influenced bass-music galore!

Eindhovense drum'n' bass held Proxima is natuurlijk niet alleen de host van onze Breek avonden. Naast de wereld over vliegen om overal en nergens feestjes te bouwen is hij onlangs als producer getekend op Tempa, één van de grote dubstep labels. Een lokale held om trots op te zijn!