Uitverkocht

Milow


A Close Encounter With...


+ Meiko


De Belgische singer-songwriter Milow komt naar Eindhoven voor een intiem unplugged concert!

Popsongs zijn nooit perfect. Heel mooi vaak, maar zelfs The Beatles streefden tot het einde perfectie na. Ook Milow, het alter ego van Jonathan Vandenbroeck, kwam al vaak tot een paar millimeter in de buurt van die perfecte song.

Met zijn tweede album ‘North and South’ bevestigde hij bij de top van België, en eigenlijk ook Nederland te horen. Milows ster is dan ook rijzende. De singer-songwriter deed onlangs de grootste tour uit zijn carrière; hij reed van stad naar stad en bezocht zalen door heel Europa die tot de nok toe gevuld waren. Hij stond voor o.a. voor een volle Effenaar, maar ook voor duizenden mensen te spelen als opener voor Jack Johnson. Talloze interviews, tv optredens en radiohits later is Jonathan Vandenbroeck nog altijd de bescheidenheid zelve.

Het was dus een bewogen jaartje. Het is daarom helemaal niet zo gek dat Milow nu gas terug neemt met deze ‘Less is More Tour’. De Belg zal vooral klein denken, spelen en praten. Hij probeert zo zijn fans bewust te maken van de aloude waarheid ‘less is more’. En dat doet hij met een band die bestaat uit slechts twee muzikanten. Vanavond kun je in het Muziekgebouw ervaren wat dat inhoudt. Verwacht de grote hits als ‘You Don’t know’en ‘Ayo Technology’ in nieuwe akoestische uitvoeringen, verwacht onbekende nummers die nooit eerder werden gespeeld en verwacht ook nieuw werk dat speciaal gemaakt is om het ‘less’ in ‘less is more’ uit te leggen. Vanavond wordt een avond om nooit te vergeten en een genot voor iedereen die zo hard op zoek is naar dat perfecte liedje.