August Burns Red + The Devil Wears Prada + Veil of Maya


Brute metalcore package zet de grote zaal in lichterlaaie!

Oef! Dat wordt een snoeihard avondje metalcore vanavond. Deze package is een gestroomlijnde machine die mortierbommen komt afwerpen op de Effenaar. Of beter gezegd: Precisiebommen met uitgekiende strakheid en donderende explosies.

August Burns Red
Het verhaal van de bandnaam August Burns Red is te mooi om niet nog een keer te vertellen: toen ex-zanger John Hersey de relatie verbrak met zijn vriendin August, werd deze dame zo boos dat ze besloot Johns Ierse setter Redd in vuur en vlam te zetten. De krant kopte de volgende dag toepasselijk: ‘August Burns Redd’. Het laatste wapenfeit van deze band heet ‘Leveler’ en als het goed is weet je dat het materiaal explosief genoeg is om vanavond de laatste granaten mee te vullen!

The Devil Wears Prada
Nee, natuurlijk hebben we het hier niet over die flauwe komedie met Meryll Streep, we hebben het over de moddervette metalcore band onder dezelfde naam. Check hun laatste plaat 'Death Throne', dan snap je waarom energie, boosheid en strakheid een gemeen brute mix is.

Veil of Maya
Helaas moest door familieomstandigheden Whitechapel de tour afgelasten, echter met Veil of Maya hebben we een zeer waardige veravanger gestrikt!