DI-RECT


Time Will Heal Our Senses Tour


+ Soul Sister Dance Revolution


DI-RECT

Met hun recente album 'Time Will Heal Our Senses' op zak komt DI-RECT de clubs onveilig maken!

Na een succesvolle theatertour, kan DI-RECT niet wachten om met het nieuwe album ook het clubcircuit in te duiken. Vanavond speelt de succesvolle rockband dan ook in onze grote zaal!

DI-RECT heeft zich na het vertrek van zanger Tim Akkerman binnen no time opnieuw bewezen als rockband van formaat. Met zanger Marcel Veenendaal werd een meer dan waardige opvolger gevonden. Je kunt gerust zeggen dat DI-RECT is uitgegroeid tot een volwassen rockband met nog betere songs, nog meer diepgang en een live show die staat als een Haagse villa. Luister het album 'Time Will Heal Our Senses’ en dan weet je dat we het menen. Net als DI-RECT zelf.

Soul Sister Dance Revolution
Support Soul Sister Dance Revolution staat bekend om zijn stevige, alternatieve rock. De dessert rock invloeden van Queens of the Stone Age en Eagles of Death Metal en het Britse indie rock geluid van Arctic Monkeys en Kasabian, maken SSDR tot een Haags gezelschap met ‘energie’ als wapenfeit. De release van het eerste album van de band staat begin volgend jaar gepland.