Kreator + Morbid Angel


Eindhoven Metal Meeting presents


+ Nile + Fueled By Fire


Kreator + Morbid Angel

Betere voorpret voor de Eindhoven Metal Meeting kunnen we ons niet voorstellen!

Sommige tour packages zijn al legendarisch voordat de eerste show gespeeld is, simpelweg omdat het een geniale line-up is! In dit geval trekken een paar waarachtige metal giganten Europa door voor een schedelzwiepende massaslachting.

Als je alleen al naar de Duitse metal veteranen van Kreator kijkt: met de release van 'Endless Pain' zetten deze mannen in 1985 Duitsland stevig op de thrashmetalkaart, om het genre daarna jarenlang van een frisse wind te voorzien met hun 'Violent Revolution'! De heren presenteren vanavond hun nieuwe krachtpatser 'Phantom Antichrist' aan het publiek.

De Amerikaanse legende Morbid Angel is de tweede headliner van vanavond. Iedereen weet dat deze kerels geschiedenis schreven met death metal mijlpalen als 'Blessed Are The Sick' en 'Domination'.
Onlangs brachten ze het ruige album 'Illud Divinum Insanus' uit, waarmee ze de grenzen nog maar eens op briljante wijze oprekken.

Maar dan zijn we er nog niet want ook de majesteuze tech death goden van Nile zijn van de partij en zij gaan een zwaar indrukwekkend meesterwerk uitbrengen met de naam 'At The Gate Of Sethu'.

De opener van deze fantastische dag zijn de Californische thrashers van Fueled By Fire die als geen ander weten hoe ze de 80's spirit moeten terughalen. Maar dat wist iedereen die hun laaste cd 'Plunging Into Darkness' hoorde natuurlijk al lang.