4PLAY Party


DJ Waxfiend + DJ Marvell (Goodfellas) + DJ Myron


Dé dancehall, reggae en hiphop party van Brabant.

4PLAY Party is dé dancehall, reggae en hiphop party van Brabant. Met de beste dj's van deze tijd, DJ Waxfiend, DJ Marvell (Goodfellas) en onze all round DJ uit Eindhoven: DJ Myron. Deze avond staat garant voor een moderne mix van dancehall en reggae gemengd met hiphop invloeden.

DJ Waxfiend
Founder en promoter van JAMROCK, één van de meest succesvolle parties van Nederland. DJ Waxfiend behoort tot de top Urban/Dancehall dj's in Nederland. Hij heeft zowel in Nederland als in het buitenland op vele top locaties gedraaid zoals, Paradiso, Off Corso, Bozzini, Tivoli, Jimmy Woo. Duitsland, Spanje UK, Zweden, Sint Maarten en Suriname. Hij kan worden gevonden als resident DJ op feesten als 'The Basement', 'R & B Diamonds', 'Da Goodness' en heeft gespeeld op bekende evenementen als Dance Valley, Lowlands en nog veel meer.

DJ Marvell (Goodfellas)
Marvell, dit zwaargewichten uit de Nederlands urban scene staat iedere zaterdagavond achter the One’s & Two’s voor een uurtje nieuwe tracks in 'FunX Dance DJ'! DJ Prime en Marvell vormen sinds 2002 de crew Goodfellas. De boys organiseren hun eigen feesten en draaien ieder weekend door het hele land, om de dansvloeren te laten ‘shaken’!

DJ Myron
Myron is de dj uit Eindhoven bekend van Aloha Beach Bar en Santiago de Cuba. Myron heeft ook in Duitsland gedraaid voor DJ Bo en in Polen. Geen onbekende dus en wíe hem kent weet dat waar hij draait het altijd hot is.