Frisofeest


DJ Jerry Frisky + DJ Ivar


Gezellig met een zachte gay.

Vol trots presenteren wij in de maand juni: Friso’s Prideparty!
Waar ben jij eigenlijk trots op? Friso viert in juni feest met het thema Prideparty.  De roze agenda staat vol met dingen waar iedereen trots op mag zijn; Roze Maandag komt er weer aan, Roze Zaterdag, de GayPride, ga zo maar door. Er is niet veel voor nodig om een feestje te bouwen vanwege iets waar je trots op bent! Net te horen gekregen dat je geslaagd bent voor je examens? Tentamens gehaald? Rijbewijs? Een moeilijk recept weten te volgen met goed resultaat? Kom het vieren bij Friso op 29 juni.

Het Frisofeest is een maandelijks terugkerend feest dat de diversiteit en integratie van de holebi-gemeenschap zo feestelijk mogelijk probeert te vieren. Al 20 jaar komt men van dichtbij en van ver om dit feest mee te vieren. Sinds enkele jaren gesitueerd in de Effenaar, zorgt Friso elke maand voor een ontspannen feest waar met goede beats van DJ Ivar en DJ Jerry Frisky de nacht in het teken staat van lekker uitgaan met je vrienden.

Dus of je nou trots bent op je individualiteit (dat gaan we samen vieren!) of op je lieve moeder (neem ‘r mee!) Friso nodigt iedereen van harte uit om dat gevoel te delen. Op 29 juni in de kleine zaal van de Effenaar is iedereen vanaf 23.00 uur van harte welkom. Laten we er samen een avond van maken om trots op te zijn!

Tot Friso!