Heibel! met Zupa + Cosmic Disco + Saw


funk / disco / electro / techhouse / dubstep


Zupa + Adjust + Obscure


Een hoop gedoe voor niks!

 

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren locale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met de eclectische Dj Zupa, Black Motif en de dikke dubstep van Sine.
 

Zupa is een held in het draaien van afwisselende sets met een diversiteit aan stijlen. Dar gaat van  relaxte soul, jazz en funk tot aan een eclectische set waar echt heftig gedanst mag worden!  Zupa kreeg als resident van Hoogste Tijd en het Frisofeest jarenlang de bezoeker los met zijn mix van lekkere diepe disco, vuige house afgeserveerd met een toefje electro!

Cosmic Disco vaardigd vanavond Adjust af, de resident van het team, die door zijn jarenlange ervaring als geen ander hoe je een feestje moet bouwen.

SAW residents Obscure vertegenwoordigd vanavond het grootste dubstep feest van Zuid Nederland dat binnenkort een eigen podium heeft op XO Live (voorheen Extrema Outdoor). Verwacht dus een lekkere warm up voor het festival podium van volgende week met de dikste dubstep kneiters!

 

foto's: Thomas Kuijpers