Moke


+ Capeman


Moke

Moke is back!

'Die mannen met die mooie pakken', dan heb je het over de Amsterdamse rockband Moke. Ze brachten twee zeer goed ontvangen albums uit, kwamen meerdere malen in de DWDD studio en speelden onder andere in het voorprogramma van hun held Paul Weller tijdens een Europese tour. Het nieuwe album heet ‘Collider’ en daarop staat weer een pak songs waar menig rockband een dubbele moord voor zou plegen.

En vanavond komen ze terug naar de Effenaar. Dus pak die oordoppen van je nachtkastje en fluit de briljante gitaarriffjes van de albums 'Shorland' en 'The Long and Dangerous Sea', terwijl je op je fiets naar de Effenaar zit.

Capemen
Fijne opwarmer dat Capemen! Deze band ontstond voorzichtig als project van drummer Darko Tadic, maar groeide uit tot een geoliede live-machine, waarbij Darko achter zijn drumstel werd getrokken en met gitaar op de voorgrond kwam te staan. De Amsterdamse mannen zijn op het moment van schrijven ervaring aan het opdoen op het podium van het Sziget Festival en presenteren die ervaring vanavond in de Effenaar.