Soulfly


+ As Enemies Arise + dj Svn


Soulfly

Na een overweldigend optreden van Cavalera Conspiracy afgelopen jaar in de Effenaar, en het snoeiharde nieuwe album Enslaved zouden we gek zijn als we Soulfly, de andere band van Max Cavalera niet zouden boeken.

Max en de zijnen hebben met het achtste album het hardste en gemeenste album gemaakt uit het al niet misselijke oeuvre. Zo was het album onderdeel van 10 Maal Eremetaal in de Aardschok en vergeleek drummer David Kinkade 'Enslaved' met een 'Arise on Crack' (en met Arise bedoelt hij dan het klassieke vierde album van Cavalera’s vorige band Sepultura). Met een band die bestaat uit (ex-) leden van Ministry, Prong, Borknagar, Ill Niño en Static-X kan je met recht spreken van een snaarstrakke all-star line-up. Nek losmaken en gaan!

As Enemies Arise
Deze Brabantse band bestaat uit vijf jonge mannen die snoeiharde metal met hardcore en metalcore invloeden maakt. En dat betekent -zonder enige vorm van ironie- dat Max en de zijnen flink zullen moeten werken om het voorprogramma te overtreffen. Check die video hieronder, dan snap je waar we het over hebben.