Trijntje Oosterhuis


Met een nieuw popalbum en clubtour komt Trijntje voor het eerst naar de Effenaar!

Trijntje Oosterhuis heeft uiteraard geen introductie nodig, maar we willen je graag even een update en genoeg redenen geven om naar deze bijzondere show te komen.

Het belangrijkste nieuws is dat Trijntje met ‘Wrecks We Adore’ een lekker rauw album heeft gemaakt met behulp van producers als Anouk en Tore Johansson (o.a. Franz Ferdinand, Tom Jones). Het album is stevig en de zangeres zingt ‘alsof mijn leven ervan afhangt’, aldus Trijntje zelf. Luister maar eens naar de eerste single ‘Happiness’, dan snap je het meteen; stevige drums, een flinke scheut soul en een dosis funky blazers.

Naast het nieuwe album en de clubtour zul je dit jaar nog veel meer van Trijntje gaan horen. De zangeres volgt namelijk niemand minder dan Angela Groothuizen op bij het succesvolle programma The Voice of Holland. Trijntje werkte in het verleden al heel veel samen met zwaargewichten uit de muziekindustrie. Lionel Richie, Burt Bacharach, Marco Borsato, John Clayton, allemaal droegen ze bij aan de prachtige albums die Oosterhuis de afgelopen jaren uitbracht. En uiteraard haar broer Tjeerd, waarmee ze in de jaren ‘90 enkele krakers van hits had onder de naam Total Touch