Frisofeest


DJ Jerry Frisky + DJ Ivar


Gezellig met een zachte gay.

Friso viert natuurlijk ook weer feest in mei. Op 25 mei zijn we dan ook zoals altijd te vinden in de kleine zaal in de Effenaar, waar we met z’n allen zorgen voor een avond om nooit te vergeten. Een van de redenen om dat festijn nooit te vergeten is omdat we onze inner diva’s gaan aanroepen met het thema glamour. Dus zet die te grote zonnebril op, sla die boa zelfverzekerd om je nek en draag je beste pumps, want op zo’n glamoureuze avond als 25 mei wil je natuurlijk wel een beetje voor de dag kunnen komen.

Het Frisofeest is een toegankelijke plek voor alle homo’s, lebso’s, bi’s en iedereen die het leuk vindt om mee te feesten. Al 20 jaar zorgen we voor een ontspannen en open sfeer waar men zich nergens anders druk om hoeft te maken dan het vieren van een lekker feestje, onder begeleiding van onze huis-DJ’s: DJ Jerry Frisky en DJ Ivar.

Eind mei zullen we niet zomaar feesten, maar we gaan in stijl. De muziek zal fingerlicking divalicous zijn zodat iedereen helemaal los kan gaan op de dansvloer.  Dus verzamel je posse, hijs je in je beste designer outfit en maak je klaar voor een feest met stijl.

Viva la diva met Friso in glamourland!

Stond eerder in