Heibel! met Y'sKid + She Male + Rick Angel


hiphop / jazz / disco / dubstep / electro / indie / techno / acid


Y'sKid (o.a. Zieke Zuiden) + She Male (Electronique) + Rick Angel (Zodiak Commune) + VJ's Glitterende Eenhoorn (Electronique)


Een hoop gedoe voor niks!

Heibel! is een gratis en maandelijkse zaterdagavond in de kleine zaal van de Effenaar. Iedere maand presenteren locale dj's en feestorganisatoren zich tijdens een afwisselend opstootje.

Vanavond wordt een relletje op de dansvloer geschopt met meester beatcreator Y'sKid, electrodissidenten She Male en lokale technoheld Rick Angel.

Y'sKid is de beatcreator voor onder andere Fresku, Frank-n-Dank, Extince, Skenkie, La Melodia, en de host dj van de Zieke Zuiden Jams. Op feestjes draait hij "feelgood crazystuff" en dat gaat van hiphop tot jazz en terug naar electronics.

She Male zijn er twee. Een lange hij en een kleine zij. Ze brouwen tijdens hun dj-sets een geweldige mix van indie, techno, dubstep, pop, acid en house. Een feest voor het oor, en een zware test voor het uithoudingsvermogen op de dansvloer. Ze worden naar Heibel! gestuurd door Electronique, het Eindhovense boekingskantoor voor electronische muziek.

Rick Angel is één van de sleutelfiguren van de lokale techno scene. TechNoNonsense was jarenlang zijn eigen avond in de Effenaar, en met Zodiak Commune maakt hij vele zalen en pleinen onveilig. Rick zal vanavond zijn feestplaten meenemen. Normaal gaat hij graag de diepte in, vanavond mogen de handjes in de lucht met de dikste acid knallers en brutale techno beats!   

 

Foto's: Effenaar knalt af! in de Effenaar. Door: Thomas Kuijpers