SAW: Dubstep o.a. KOAN Sound + Dismantle + Eddie K


line up: KOAN Sound, UK (Owsla / Inspected Rec.) + Dismantle, UK (Digital Soundboy) + Eddie K, UK (H.E.N.C.H.) + Devnik, NL + Monti, NL (Digital Sanctuary Recordings)


SAW: Dubstep o.a. KOAN Sound + Dismantle + Eddie K

De tweede editie van de heftigste dubstep party van het zuiden des lands heeft wederom een killer line-up!

 'So the success continues with a KOAN Sound...'. Hell yeah, we zijn verheugd om je voor de tweede editie van SAW wederom een line-up voor te stellen waar de honden geen brood van lusten!

Onbetwiste headliner vanavond is het duo KOAN Sound. Deze gasten uit Bristol zijn helemaal hot en winnen momenteel aan populariteit tot ver buiten Europa. Wellicht dat goede vriend Skrillex hier ook wat mee te maken heeft, hij heeft deze gasten namelijk getekend op zijn OWSLA label en neemt ze regelmatig mee op tour.

Met Dismantle en Eddie K heeft SAW twee upcoming artiesten binnen gehengeld.
Dismantles sets zijn zeer bekend in de club-scene van Brighton, dat mag ook wel, want hij is al sinds zijn 15el levensjaar bezig! De rest van Europa ontkomt binnenkort ook niet meer aan Dismantles sound, want erkende dubstepproducenten waaronder Skream, Shy FX, Benga, Scratch Perverts, Kutz en N Type (jaja, die van de eerste editie van SAW) prijzen hem de hemel in. Dismantle beschrijft zijn geluid als Dubstep met een house-twist. Naast house heeft zijn dubstep invloeden uit electro, jungle en garage.
En dan Eddie K. Kort na zijn debuut op het drum n bass label Stereotype, maakte Eddie grote sprongen in de scene, met tracks als Planet Terror en My Sound. Zijn eerste release op dubstep label HencH zette de toon voor zijn verdere cariére. Check ‘m hier, dan weet je waar we het over hebben.

De SAW hosts van Obscure zullen ook deze editie weer aanwezig zijn, evenals de Nederlandse Monti, bekend als resident dj van Filtered Forms.

Genoeg aanleiding dus om de Effenaar vanavond weer te laten STOMEN, DAMPEN, TRILLEN EN ZAGEN!