Frisofeest


DJ Ivar + DJ Jerry Frisky


Gezellig met een zachte gay

Vorige maand vierden we nog het begin van de lente, diezelfde lente gaat natuurlijk gewoon door in april.  En natuurlijk is het Frisofeest daar ook weer bij van de partij. April doet wat ‘ie wil, en natuurlijk willen we lekker feesten.

 Het Frisofeest is  20 jaar geleden ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend feest voor homo’s, lesbo’s, bi’s, hetero’s en friends die de voetjes van de vloer kunnen laten gaan tijdens deze altijd gezellige party. Met onze beats en sfeer weten we al twee decennia lang een openminded feest te organiseren waar iedereen van harte welkom is voor een drankje en een dansje. Ook in 2012 zijn we maandelijks te vinden en doen we ons uiterste best om die sfeer voort te zetten en voor iedereen een avond en nacht te creëren waar alle zorgen even verdwijnen.

 Onder begeleiding van DJ Ivar en DJ Jerry Frisky beloven we een geweldige sfeer neer te zetten waar het moeilijk is om niet de dansvloer op te gaan om je beste dansmoves te maken. Wie weet, misschien slaan die losse heupen nog wel iemand aan de haak. De lente is nog altijd het seizoen van de nieuwe scharrels, de bloemetjes en de bijtjes en de kalverliefdes. En waar kan je dat beter vinden dan in de kleine zaal van de Effenaar op 27 april? Nergens! Dus laat je lekker gaan tijdens het Frisofeest op 27 april!

Dus we zien je daar? Mooi!

Tot Friso!

Stond eerder in