Cosmic Disco presents Echonomist


Echonomist (Greece) + Zweistein (Cosmic Disco)


Cosmic Disco Records, het Eindhovense kwaliteitshouse en -techno label is inmiddels alweer bij de 6e single aanbeland met de In My Room EP. Naast het gelijknamige origineel van de Spaanse Moy Santana & The Gekkonidae, bevat deze release ook remixen van Echonomist, Zweistein en One D. Hoog tijd voor een bijbehorend feestje dachten we zo!

De uit Griekenland afkomstige Echonomist heeft zijn muziek uitgebracht op top labels als Dessous Recordings, Tazbar|Musik en Plastic City om er maar een aantal te noemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij met zijn live en dj sets een graag geziene gast is bij clubs en festivals in Europa. Zijn deep house met old school invloeden zijn karakteristiek aan zijn stijl. Kortom, Echonomist is één van de grootheden in de internationale scene.  

Label eigenaren en producer duo Zweistein zijn inmiddels ook geen onbekenden meer. Met een handje vol tracks hebben ze support gekregen van o.a. Danny Tenaglia, Richie Hawtin, Kollektiv Turmstrasse, Francois K, en vele anderen.  Deze avond zullen ze het publiek verrassen met een speciale ‘live+decks’ act. Deze heren weten house, deep house, techhouse tot aan techno te verwerken in een spetterende set waarbij stilstaan onmogelijk is.