Rauw&Lauw


line up: FeestDJRuud + Henzel & Disco Nova + Ghetto Bingo + Waffles


De eerste Rauw& Lauw in de Effenaar. Moge er velen volgen!

Na 25 februari haar 4-jarig bestaan te hebben gevierd in poppodium Mezz is het tijd om te stadsgrenzen te verlaten. Rauw&Lauw gaat dan ook 26 mei voor het eerst verschijnen in onze kleine zaal!

Rauw&Lauw is een mix van ontzettend veel stijlen. Het is vooral 1 gekke pardie en er zijn altijd toffe mensen. Rauw&Lauw heeft door de jaren heen 1 dj die altijd is meegegroeid met het concept en dat is Feestdjruud. Wie kent hem inmiddels niet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestdjruud
De Feest, Fiesto, Armin van Buurtfeest je kunt het zo gek niet opnoemen of er is wel een bijnaam die Feestdjruud al eens gehad heeft. Jarenlang heeft hij gewoon achter een bureau gezeten en voor Extrema het events Solar geproduceerd. Inmiddels heeft hij die baan opgezegd en richt hij zich volledig op zijn dj carrière en dat kan hij zelf nog maar amper geloven. Onze vraag is; Is Eindhoven klaar voor een potje Feestdjruud geweld? Wij denken van wel. Dat zal gepaard gaan met een paar flugeltjes..Henzel & Disco Nova
Henzel en Disco Nova zijn inmiddels grote mannen in de Nederlandse clubs en poppodia ook doen ze de gekste gigs op festivals. Zo stonden ze afgelopen zomer op Sziget en hebben ze alle Nederlandse festivals wel gerockt. Deze gasten draaien van Rauwe Electro tot de dikste UK Garage en daar tussenin. Op Rauw&Lauw zijn ze altijd graag geziene gast dus let’s go!

Ghetto Bingo
Wij zagen deze mannen voor het eerst op Solar en daar ging het dak van de tent. Ze bestaan uit het dj/mc duo Rawendz en Eric Valentine. Allen bekende boys uit Eindhoven. Tijdens onze eerst Rauw&Lauw editie in Eindje mochten deze gasten niet ontbreken naar ons idee. Ze vinden het dan ook tof bij ons te komen bingoën en we zorgen samen voor een shitload aan prijzen vertrouw daar maar op!!

Waffles
Wing Waffles is een jongen uit Eindhoven uit de Ontour club. Ook dj en zeker niet onfortuinlijk. Hij heeft al meerder malen gedraaid op Solar en in veel clubs in Eindhoven en omstreken. Waffles blijft niet in 1 stijl hangen maar mixt UK Bass met Hiphop en New Wave en UK Funky. Wij vinden het Master!