DJAX IT UP! Acid Edition met o.a. Hardfloor + Acid Junkies


Hardfloor (live) + Acid Junkies (live) + Roland Casper + Man at Arms vs Sorgenkint + Miss Djax + VJ Yzco


 

Vanavond staat voor het eerst de TB-303 in het Djax it Up zonnetje. De Queen of Techno, Miss Djax, is een ware acid legende, en haar trouwste en oudste fans kennen haar dan ook nog heel goed als ‘Acid Queen’. Zij weet als de beste wat de perfecte ingrediënten zijn voor een eerste Djax it Up Acid Edition en trakteert haar fans dan ook op alleen de top artiesten van de acid wereld.

Hardfloor
Hardfloor is een samenwerking tussen producer Ramon Zenker en Dj Oliver Bondzio. Sinds 1991 hebben zij vele producties uitgebracht en hun naam wereldwijd bekendgemaakt, waaronder ook in Japan, waar ze veel fans hebben. Naast produceren en Dj’en wordt Hardfloor ook erg gerespecteerd voor hun remixen. Hun remix van Circus Bells (1993) is inmiddels een ware klassieker. Deze Duitse acid act heeft een unieke sound en staat nog steeds live op het podium met een berg analoge apparatuur.

Acid Junkies
De Acid Junkies (Stefan Robbers en Harold de Kinderen) zijn een onmisbaar Eindhovens acid ingrediënt. Zij debuteerden in 1992 op het Djax Up Beats label. Hun muziek weerspiegelt hun eigen visies en is vooral gericht op gevoel en transformatie. Altijd vernieuwend en verassend op technisch én muzikaal gebied. Een combinatie van old skool acid, high tech electro en industrial invloeden komen samen tot een indrukwekkend geheel.

Roland Casper
Deze Dj wordt zeer gerespecteerd binnen de Duitse techno en acid underground wereld. Hij heeft sinds 1988 veel producties uitgebracht en is ook erg lang werkzaam geweest in vele bekende Duitse clubs. Roland is een unieke Dj met een voorkeur voor duistere diepe acid dat hij nog steeds met vinyl draait.

Man at Arms vs Sorgenkint
Dj Man At Arms (Alex Jäger)is de mastermind achter het Acid Wars concept: hét bekendste Duitse acid evenement dat ook in ons land en in België erg bekend is geworden. Zijn ‘partner in crime’ is Sorgenkint (Jochen Peuyn). Zij worden samen ook wel de ‘Wildboyz’ genoemd. Hun muziek kent invloeden uit de Duitse techno, acid en rave muziek van de jaren ’90.

Miss Djax
Het is welbekend dat Miss Djax een veelzijdige artiest is en het is dan ook geen geheim dat acid in haar bloed zit. De afgelopen twee decennia was haar acid sound op alle grote internationale raves te horen. Haar huidige unieke combinatie van hardtechno en acid met een vleugje old skool zorgt voor veel energie waar het publiek geen genoeg van krijgt. Acid power op zijn best dus.

VJ Yzco
Het visuele brein van Djax it Up. Op deze speciale editie zorgt VJ Yzco voor verse acid visuals die zoals altijd de unieke, underground Djax it Up sfeer perfect aanvullen.

Let’s Djax it Up in Acidhoven!