Verse Eieren


PopEi en Effenaar presenteren...


line up: The Harlets + Grim Tim + Digital Orchestra + The Odd Keys + Amber's Autumn


PopEi en de Effenaar presenteren op Tweede Paasdag verse talenten uit eigen stad!

Op Tweede Paasdag hoef je echt geen eieren te zoeken, die komen gewoon naar je toe! Dat wil zeggen; je moet wel even naar de kleine zaal van de Effenaar komen, maar daarna is het dan ook echt rustig achterover leunen en genieten van het hardst rockende talent uit de repetitieruimtes van PopEi. Appeltje eitje dus!

The Harlets
Deze jonge mannen maken oude muziek, maar klinken absoluut niet belegen! Ze zeggen het zelf het best: een nieuwe snaar op een oude gitaar, nieuwe banden op een vintage Cadillac. The Harlets zoeken naar de balans tussen vintage en hedendaagse muziek en dat lukt ze meer dan aardig. Dikke Eindhovense belofte deze band!

Grim Tim
Grim Tim begon als een duo, genaamd Synergy, maar groeide met nieuwe bassist al snel uit tot een waar powerrock trio. Of zoals de mannen het zelf noemen: alternatieve rammelrock. Hun live show is de afgelopen tijd geperfectioneerd in clubs en barretjes door het hele land en hun debuut EP komt eraan. Tijd voor een fijne show in de Effenaar dus.Digital Orchestra
Digital Orchestra is allesbehalve gewoon, recht door zee of te vergelijken met. Deze club mannen wordt aangevoerd door een dame met een dijk van een stem: Vera Dirkx. Het vijftal vond elkaar tijdens hun studie aan het Rock City Institute in Eindhoven en maakt alternative rock met smaakvolle synths. Denk Radiohead, denk Björk, denk Digital Orchestra.

The Odd Keys
Puur, rauw, hard en rete catchy. Voor fans van Arctic Monkeys gaan de songs van The Odd Keys erin als gesneden peperkoek. Zo vreemd zijn die 'odd keys' eigenlijk helemaal niet, maar verrassend zijn ze zeker. 'Spelen in de Effenaar is een droom die uitkomt', verklappen de mannen op hun website, dus reken maar dat er geknald gaat worden!


Amber’s Autumn
Een toetsje lichter dan The Odd Keys en The Harlets misschien, maar minstens zo catchy. Een spetterende show en knallende muziek vol rock, pop en funk zorgen ervoor dat hun songs nog dagen lang door je hoofd nagalmen. Belachelijk irritant als je op deze leeftijd al zo goed bent!