It all started in the Nineties + special guest Paul Elstak


jaren ’90, happy hardcore


met o.a Paul Elstak (happy hardcore set) + It all started in the Nineties DJ Team + Hosted by: MC B.I.G.


Paul Elstak special guest tijdens ‘It all started in the Nineties’

Paaszondag 8 april gaat de Effenaar terug in de tijd naar de jaren ’90. Het concept ‘It all started in the Nineties’ doet op deze avond eindelijk weer Eindhoven aan met hun tour door Zuid-Nederland. Het concept wat zijn oorsprong kent in de DansSalon, komt na enkele omzwervingen terecht in een locatie waar het feest volledig tot zijn recht komt. ‘It all started in the Nineties’ laat de bezoeker de jaren ’90 herbeleven met de vetste muziek en beelden uit deze tijd. Uiteraard ontbreken de boegbeelden uit de jaren ’90 niet op dit feest zoals bijvoorbeeld Super Mario. Naast het ervaren It all started in the Nineties DJ Team komt ook jaren ’90 icoon DJ Paul Elstak het feest afsluiten met een happy hardcore set!  

Samen met ons denken vele mensen met heimwee terug aan de jaren '90. De wereld en vooral de muziek is veranderd sindsdien. Alleen Ludo en Janine Sanders doen je nog terugdenken aan deze heerlijke tijd. Waar we vroeger eerst enkele minuten moesten inbellen voor we op internet konden, kunnen we tegenwoordig geen 5 minuten meer zonder onze mobiel. Urenlang speelde je eind jaren '90 het spelletje snake op je Nokia 3210 en keek je in het weekend stiekem naar Sex voor de Buch.

Nu ben je ouder en waarschijnlijk op de leeftijd dat je denkt aan trouwen... waar is de Honeymoon quiz als je hem nodig hebt? De beveiliging van Jerry Springer fouilleert je grondig aan de deur want als je wilt deelnemen aan de Mega Blubber Powerrace mag je geen scherpe voorwerpen bij je dragen. Minority Events brengt eenmalig het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren '90 terug.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid om tot rust te komen in de chill out ruimte van de Effenaar.
Hier kun je even bijpraten met je vrienden van vroeger en een potje Super Mario spelen op de Nintento 8 bit of door een oude Hitkrant bladeren.

Wanneer je goede herinneringen hebt aan de jaren ’90 mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zondag 8 april!