Effenaar Kids: Hippe Gasten


8 t/m 12 jaar


Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders genieten !

Wat moeten de kinderen na K3 en Dirk Scheele? Het antwoord op deze vraag is Hippe Gasten. Deze groep speelt sinds jaren op menig festival. Op spetterende wijze speelt de groep popliedjes voor kinderen.

Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas...kinderen maken kennis met een rockband op een heus popconcert. Hippe Gasten is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band.

Misschien dat sommigen Hippe Gasten al eerder zijn tegengekomen? Dat kan, want ze speelden hun theatervoorstelling Met Stip! al eerder voor alle groepen 8 in het Muziekgebouw en ook speelden ze vorig jaar voor CKE Eindhoven 6 voorstellingen. 

Dit jaar speelde Hippe Gasten op twee grote bevrijdingsfestivals met een eigen bevrijdingslied. Op de site www.hippegasten.nl kun je meedoen met de prijsvraag waarbij je gratis kaartjes en een extra prijzenpakket kunt winnen!

Of het om de eigen theatershow Met Stip! gaat of een festivalconcert, verwacht geen kikkersprongetjes of eendendansjes, maar een interactieve show de kinderen vermaakt!