Motorpsycho & Ståle Storløkken


Motorpsycho & Ståle Storløkken

The boys are back in town: onze favoriete rockband voor de 15e keer in de Effenaar!

Onlangs waren ze hier nog om het 40 jaar Effenaar feest mee te vieren, maar op 11 april houden ze opnieuw een spacerock mis in de grote zaal. En ditmaal met het kraakverse album 'The Death Defying Unicorn'.

De Noren hebben de meest ambitieuze plaat van hun leven gemaakt en reken maar dat deze show gruwelijk indrukwekkend wordt. Samen met jazztoetsenist Ståle Storløkken en een zwik aan jazz -en klasssieke muzikanten werd een psychedelische rockopera in elkaar geknutseld die niet minder dan twee volle LP's telt!

Een unicum dus: Motorpsycho voor de 15e maal in de Effenaar op 11 april.

 In de jaren '90 al gaven de mannen uit Trondheim al een stel legendarische concerten in de Effenaar (vanaf 1993), waarbij de toegift vaak minstens zo lang duurde als het concert zelf! Ze nemen dan ook de tijd om hun liedjes tot leven te laten komen. Songs worden regelmatig in het midden doorgehakt en opgevuld met een psychedelische rocktrip van een kwartier of meer. Luister maar eens naar Roadworks no. 4: Intrepid Skronk dat onlangs uitkwam en magische live uitvoeringen bevat. Bassist Bent Sæther (bas/zang) en Hans Magnus 'Snah' Ryan verkennen hierop nieuwe hoogten met inmiddels goed ingewerkte drummer Kenneth Kapstad. De Effenaar is speciaal voor Motorpsycho en andersom ook! En daarom komen de mannen ook nu langs om hun spacerock magnus opus aan Eindhoven te laten horen.

Poster: Maarten Donders